Αναγνώστες, Φίλοι και Περαστικοί

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ταξίδι στη Δρέσδη-- Dresden


Δοκιμάσαμε διάφορα τοπικά φαγητά όπως :σούπα Σολγιάνκα, Zwiebelnküchen(κρεμμυδόπιτα) και σαλάτα με ξύσμα απο ξερό κρέας...







Θαυμάσαμε συντριβάνια και...


IMG_0423

παλάτια....



IMG_0248


..και ταξιδέψαμε με ποταμόπλοιο.

16 σχόλια:

γαστεροπλήξ είπε...

καλοπερνάτε εκεί στη ξενιτιά!!!!!
ωραία που ήταν τα νερά!!!!!

η πρώτη τέλεια,


παράκληση:
καιρός να αλλάξετε φόντο στο μπλοκ σας, πόνεσαν τα ματάκια μας, δε βλέπουμε τίποτε, μαύρα γράμματα σε ποντικί φόντο, ούτε εγώ με την τέλεια όραση δε βλέπω και δε ξεχωρίζω τα γράμματα, πρέπει να κολλήσω πάνω στο μόνιτορ για να διακρίνω τι γράφετε

Maraki είπε...

Καλωσορισατε και παλι.
Μια χαρα βλεπω τα περνατε!!!
Οι φωτογραφιες απλα... καταπληκτικες!!!

Καραβάκι είπε...

Ταξιδεύεται και μαζί παρασύρεται κι εμάς.Να είσαστε καλά και να κάνετε κι άλλα ταξίδια.Την καλημέρα μου και καλή βδομάδα.Από που είναι οι φωτογραφίες αν επιτρέπεται;Ολλανδία θυμίζουν...

Giorgos Varvakis είπε...

Βένια, Νικόλα καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Αλήθεια που μας ταξιδεύετε σήμερα; Όπου κι αν είναι, πανέμορφα φαίνονται!!!

Matziris Kostas - δάσκαλος είπε...

Μας 'ξεκολάτε' λίγο απ' την καθημερινότητα, αγαπητοί μας φίλοι, με τις εξαιρετικές σας φωτογραφίες και μας φέρνετε με τα ταξίδια σας πιο κοντά στη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Όσον αφορά τα μαύρα γράμματα σε μαύρο φόντο ίσως θα πρέπει να το κοιτάξετε λίγο γιατί δυσκολευόμαστε! Φιλάκια!!

mia maria είπε...

Πολυ ωραίες οι φωτογραφίες! Φαντάζομαι πως περάσατε τέλεια!

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Ζηλεύουμε λιγάκι αλλά τι να γίνει...Καλή σας μέρα

γαστεροπλήξ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αυτό θα πει άμεση εξυπηρέτηση,
σωμόν σα παιδικό όνειρο!!!!!!

τελικά μας κάνετε και οικονομία, γλυτώνουμε και την ταλαιπωρία στα αεροδρόμια, πίνω καφεδάκι και ταξιδεύω, άλλο που δεν ξέρω που;

Benikos place είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ.
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΗΓΑΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 2000!!) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΦΟΝΤΟ, ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. Β+Ν

γαστεροπλήξ είπε...

βρε άνοιξε το μάτι μου, μια χαρά είναι το φόντο, περιμένουμε κι άλλες φωτό, δεν έχουμε σκοπό να ταξιδέψουμε εδώ κοντά, περιμένουμε τη τζάμπα ξενάγηση οι ματζίρηδες!!!!!!!!

Phivos Nicolaides είπε...

Κρίμα, που είναι τόσο λίγες οι φωτογραφίες με τόσες ομορφιές!

elen είπε...

Μας ταξιδέψατε πάλι παιδιά. Να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα!!!

evelina είπε...

υπέροχες οι φωτογραφίες πολύ ωραίο μέρος...πολύ θάθελα να είμαι εκεί...ένα υπέροχο ταξίδι

IZA είπε...

Φαίνεται υπέροχο και πολύ ήρεμο μέρος. Είναι ανάγκη να τα βλέπουμε αυτά εμείς εδώ στην Αθήνα και να τρελαινόμαστε; `Αστα, σκάμε από τη ζήλια μας. Να είστε πάντα καλά και να ταξιδεύετε. Καληνύχτα.

gskapetis είπε...

Τυχεροί, α τυχεροίοίοίοίοί!!!

Benikos place είπε...

Οταν το επιτρεπει ο καιρος και ο χρονος μας εχουμε την δυνατοτητα να δουμε πολλα, ειναι αληθεια, ειμαστε στο κεντρο της ευρωπης και τα εξοδα μεταφορας απο εδω ειναι φτηνα.Ομως....εδω εχουμε 11 ΜΗΝΕΣ χειμωνα..δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, εχουμε τελη Μαι και αναβουμε φουλ καλοριφερ ενω για να βγουμε εξω φοραμε χειμωνιατικα.κανουμε να δουμε Ηλιο εβδομαδες.Θελω 700 Ευρω και 3 μερες αδεια για να παω σαμο...Καθε νομισμα δυστυχως εχει 2 οψεις..ναστε καλα που μας σκεφτεστε.