Αναγνώστες, Φίλοι και Περαστικοί

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Spandau Berlin







9 σχόλια:

Καραβάκι είπε...

Herrliche Gebäude! Herrliche Farben!
Guten tag!!!! Tα θυμάμαι καλά ή....

Benikos place είπε...

Χαχαχαχα, βρε ΑΖΑ ολο εκπληξεις εισαι!!! που τα εμαθες τα γερμανικα?? παντως τα θυμασαι μια χαρα.και με προφορα!!!!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

το καθρέπτισμα στα νερά καταπληκτικό, μα οι αναρτήσεις της προηγούμενης σελίδας, μου έκλεψαν την καρδιά!!!!!
με προσέλαβα μάστορα στο μπαλκόνι και εκτελώ χρέη, μπετατζή, σοβατζή, ειδικού μονώσεων και βαφέα και δεν σας προλαβαίνω, άσε που έτσι και ανοίξω με exporer δεν καταδέχεται να ανοίξει τα περισσότερα ιστολόγια....καλά που υπάρχει και ο mozilla και σας βρίσκω....

Benikos place είπε...

Καλησπερα γαστεροπληξ, Σευχαριστουμε για τα ομορφα σου λογια,και μεις με Εξπλορερ ειμαστε και δουλευει μια χαρα, μερικες φορες μας πεταει βεβαια...το αλλο ιστολογιο που φτιαξαμε τοδες?? εκει μονο Φωτο...αγαπημενες και μοναδικες. θελουμε βεβαια την γνωμη σου.
φιλια πολλα

γαστεροπλήξ είπε...

0 explorer από το δικό μου ιστολόγιο δεν ανοίγει τα περισσότερα ιστολόγια των φίλων, θα πρέπει να μπω απευθείας στα δικά τους, και οχι μέσω του blogger, ενώ με firefox δεν έχω αυτό το πρόβλημα, τις τελευταίες 15 μέρες μου κάνει αυτές τις βλακείες ο εξπλόρερ και με ταλαιπωρεί αφάνταστα

ippoliti_ippoliti είπε...

Προκαλούν ζήλεια οι φωτογραφίες σας.
Καλό ΣΚ

Benikos place είπε...

ippoliti_ippoliti

Καλα ειναι αλλα κανει πολυ κρυο για καλοκαιρι....
οχι πως το χειμωνα δεν κανει...

Ξανθή είπε...

Με κάνετε να ζηλεύω που έχασα όλα αυτά που βλέπω στη φωτογραφία. Το Βερολίνο ήταν αποβίβαση από αεροπλάνο και συνέχεια για Πολωνία οδικώς, αλλά ο χρόνος ελάχιστος και δεν είδα τίποτα.
Ελπίζω σε μια άλλη επίσκεψη!!
Φανταστικές φωτογραφίες!!

Καραβάκι είπε...

Xαααχαχαχχα εγώ τώρα!ΠαντρεμένH με Γερμανό και 13 χρόνια στη Γερμανία μάλλον θα ήμουν μεγάλο τούβλο αν δεν τα μάθανα!Την αγαπώ την γερμανία κι ας την κατηγορούν οι περισσότεροι.Πέρασα ωραία χρόνια εκεί.Ήμουν και γραμματέας στην Ελληνική κοινότητα.Μα είχα και φίλους Γερμανούς.Deutschland find ich gut!!!!!