Αναγνώστες, Φίλοι και Περαστικοί

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ή ΣΑΜΟΣ ΓΙΟΚ!!!


Ζώντας 20 χρόνια στη Γερμανία πετάω κατά μέσο όρο 3 φορές το χρόνο για Σάμο με επιστροφή.
Αν προσθέσω και τα μέλη της οικογένειας, φίλους που έπεισα να έρθουν και τα έκτακτα ταξίδια θα μπορούσα να πω ότι μέχρι τώρα έχω αγοράσει πάνω από 250 εισιτήρια σε καθόλου ευκαταφρόνητη τιμή.
Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια, τραγελαφικά, ηλίθια, βλακώδη αλλά και αξιέπαινα ακόμα και ηρωικά ( όταν αναλογίζομαι κάποιες προσγειώσεις στην Σάμο...)
Παρακολουθώ την διάλυση της εταιρείας εδώ και κάποια χρόνια σιωπηλά και με θυμό, όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι ΄Ελληνες...
Τις τελευταίες μέρες όμως αγανάκτησα νιώθωντας στο πετσί μου όλο αυτό το θέατρο υποβάθμισης της εταιρείας. Μας ταλαιπωρούν συνειδητά μόνο και μόνο για να μην αντιδρά πλέον κανείς στο σχεδόν τελειωμένο ξεπούλημα που σχεδίασαν και εκτελούν με τόση επιμέλεια...
Δυο γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη Σάμο και που μου έτυχαν προσωπικά:
Έκλεισα και αγόρασα 2 εισιτήρια για αρχές Απρίλη (Τιμή:443 ευρώ το ένα) Βερολίνο/Αθήνα/Σάμο η πτήση γίνεται κανονικά σε μια μέρα φτάνω κατά τις 4 το απόγευμα Αθήνα και 2 ώρες αργότερα πετάω για Σάμο.... Πριν μια βδομαδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει πια πτήση για Σάμο στις 6 το απόγευμα....έτσι με δικά μου έξοδα θα μείνω αναγκαστικά ένα βράδυ στην Αθήνα χάνοντας μια μέρα από την άδειά μου και καμιά 200αρια ευρώ....
Είχαν επίσης κλείσει εισιτήρια από Θεσσαλονίκη τα πεθερικά μου για Σάμο μια βδομάδα (Μ.Δευτέρα) πριν το Πάσχα, για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί .....αμ δε... λογαριάσαμε καλά....αν και τα εισιτήρια είναι αγορασμένα εδώ και καιρό.... πήρε χτες η Ολυμπιακή τηλέφωνο και μας είπε... Σάμος γιοκ!!!! ακυρώθηκαν και οι δύο πτήσεις: της Θεσσαλονίκης για Σάμο κι αυτή της επιστροφής.

...και δικαιώματα καταναλωτή?? επίσης γιοκ...σας ειδοποιήσαμε έγκαιρα είπαν.... Είπαν ότι οι επιβάτες δε δικαιούνται αποζημίωση παρά μόνο, αν ενημερωθούν δύο βδομάδες πριν την πτήση.

Τελικά μετά απο φιλότιμες προσπάθειες μιας υπαλλήλου βρέθηκαν 2 εισιτήρια μερικές μέρες αργότερα.....
Αποτέλεσμα: Απο τις 10 προγραμματισμένες κοινές μέρες διακοπών......θα είμαστε:
4 μέρες όλοι μαζι!!(Mεγάλη Εβδομάδα!)
3 μέρες 3 άτομα
5 μέρες 2 άτομα
και.....4 μέρες μόνος!!!!!!
Κι όλα αυτά στη φανταστική τιμή των 1.234 ευρώ!
(Σ΄ευχαριστώ, ω Εταιρεία, που θα έλεγε κι ο Σαββόπουλος)

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν στις 9 Απρίλη και ελπίζουμε έστω ένας από εμάς να καταφέρει να κάνει Ανάσταση φέτος στη Σάμο.....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο.Δεν μπορώ να εκφραστώ και να πω αυτό ακριβώς που θέλω. Ακριβώς όπως το είπες, οργανωμένο σχέδιο,όπως και η οικονομική κρίση που διανύουμε.
Θα πρότεινα να σταλθεί στην εκπομπή το κείμενο αυτό στον δημοσιογράφο κύριο Αυτιά που συχνά προβάλει θέματα που έχουν να κάνουν με την Σάμο.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΣΑΜΟΥ είπε...

Οι ναύτες μου πλέοντας προς την Αφρική, περνούν καμιά φορά από το νησί του Μίνωα. Και μνημονεύουν τον Δαίδαλο και τον υιό του. Κρίμα που στην προσπάθειά σου να επιστρέψεις στην πατρίδα βρίσκεις εμπόδια. Και δεν φταίει ούτε ο ήλιος ούτε ο αέρας. Στρατηγό δεν διαθέτω με εμπειρία σε θέματα αέρος. Μάλλον με υπονομεύουν οι ¨σύμμαχοι ¨ Αθηναίοι και κάποιοι τοπικοί ανεγκέφαλοι έμποροι. Σου εύχομαι φίλε, καλές και ασφαλείς πτήσεις.

Benikos place είπε...

Με τόσες ώρες πτήσης που έχω, σκέφτομαι να κάνω αίτηση μήπως και με προσλάβουν στην Marfin...
Σου εύχομαι καλή τυρρανία και μακροημέρευση...

Ανώνυμος είπε...

pes ta xrisostome!