Ο καθηγητής Μανόλης Βαρβούνης μέλος του «Συμβουλίου Άυλης Πολιτιστικής
Κληρονομιάς» με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού
-
Με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, στις 20 Νοεμβρίου 2024,
ορίσθηκε ως μέλος του «Συμβουλίου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς», το οποίο
συστ...
Πριν από 7 ώρες
21 σχόλια:
Ψαρόπιτα πρώτη φορά ακούω και βλέπω!Και φαίνεται και πεντανόστιμη! Θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!
Καλό σου ΣΚ
Η ψαροπιτα φαινεται πολυ ωραια θα την κανω και γω.Α.Κ.
Ο ΚΚ που θα ειναι την ωρα που θα την φτιαχνεις??
Μάτα, καλησπέρα, δοκιμασε την θα σου αρεσει ειναι πολυ καλος ουζομεζες.καλο ΣΚ
Ψαρόπιτα, σαλατούλα και ουζάκι Πλωμαρίου!
Τέλειο!!! Καλό Σαβ/κο να έχετε :)
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΨΑΡΟΠΙΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
Ioli, SKPOYTZAKO την καλησπέρα μας και καλό Σ/K κι από μας
Καλησπερα παιδιά εκεί στο όμορφο βερολίνο !
Βασίκα δεν μου αρέσουν και τόσο τα ψάρια , βλέπεις βαριέμαι να τα καθαρίζω , α΄λλά με τη πείνα που έχω τώρα , με το που είδα τις φωτογραφίες κάτι μ΄έπιασε . . . !
Τα λέμε !
So far away .....
και μεις που την φαγαμε, οταν την βλεπουμε κατι μας πιανει....την καλησπερα μας νασαι καλα να τα λεμε.
Πεντανόστιμη συνταγή φαίνεται και πολύ εύκολη!
Θα την δοκιμάσω :)
Καλό βράδυ να έχεις :)
Νασαι καλά Λύκε μας, καλό σου βράδυ. :)
Να τη δοκιμάσετε παιδιά είναι υπέροχη σας το επιβεβαιώνω σαν γνήσια Σαμιώτισσα. Παραδοσιακό Σαμιώτικο πιάτο που το τρώμε πολύ την 1 η Οκτωβρίου που ξεκινούν οι τράτες να αλιεύουν στο νησί. Γεια σου πατρίδα!!!
Γεια σου και σενα Πατριδα!!!!ευχαριστω για την υποστηριξη!!!Θα τα λέμε τωρα που βρεθηκαμε, καλο βραδυ.
καλησπέρα στο βερολίνο. Αλήθεια πως βρέθηκες εκεί; Ο μεζές σου είναι καταπληκτικός. Μου άνοιξε την όρεξη. Ηλιος, θαλασσα, ουζάκι και αυτός ο μεζές...επιτέλους έρχεται το καλοκαίρι.....
Καλησπέρα! Δουλεύουμε στο Βερολίνο αλλά η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από Ελλάδα... και κυρίως από Σάμο. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν έρχεται το καλοκαίρι... Έξω έχει 7 βαθμούς κι ήλιο βλέπουμε 3-4 ώρες τη βδομάδα...
ουάου!! και εγώ διάβασα ψαρόπιτα και νόμισα ότι την φτιάχνετε ανοιχτή πίτα, όπως την κάνω εγώ, αλλά εσύ την φτιάχνεις όπως οι φίλοι Πόντιοι τα χαψία. ο γόνος ωραίος, αλλά τι να κάνουμε είμαστε και συνειδητοποιημένοι οικολόγοι, που οι παλιές καλές μέρες που τρώγαμε....
μετά τη νηστεία θα φτιάξω μια και σίγουρα θα την ζηλέψεις αφού σου αρέσουν τα ψαράκια, περίεργη αλλά πεντανόστιμη, θα την υιοθετήσεις ειμαι σίγουρη
Νασαι Καλα , περιμένω με αγωνια την ψαροπιτα σου Γαστεροπληξ....οσο για την οικολογια...στην Σαμο ακουσα το εξης ανέκδοτο : Παει καποιος στην ταβερνα και ζηταει να φαει γονο...Δεν έχουμε αλλο λεει ο ταβερνιαρης την τελευταια μεριδα την έφαγε ο...Λημεναρχης....
Thank you very much for visit my blog
your recipe is good too ...(*=*)
Have a good day !
Thanks Dragonika, its very polite of you.Have a nice day too.
Λαχταριστή η πίττα ...
Θα την δοκιμάσω !!!
Δοκιμάστε να βάλετε 4-5 αυγά στο μίγμα ...
Έτσι την έφτιαχνε η μάννα μου με το γόνο
απ' τις τράτες στον Όρμο όταν ήμουν μικρός !!!
Τώρα έχω απαγορεύσει να μπαίνει τέτοιο πράμα
στο σπίτι μου και κάνω καυγά αν αντιληφθώ κάτι
τέτοιο σε ταβέρνα ακόμα και σε φιλικό σπίτι ...
Ευχές για μια καλή βδομάδα από Μαραθόκαμπο ...
Ολες οι προτασεις δεκτες!!Απλα τα αποφευγω τ αυγα γιατι βαραινει το μιγμα,ουτε μεις τρωμε γονο, το φλετακι ειναι μια χαρα..Καλη βδομαδα ...και οπου ναναι ερχομαστε....
Δημοσίευση σχολίου