Αναγνώστες, Φίλοι και Περαστικοί

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εικόνες από το Βερολίνο (Spandau, Berlin)










12 σχόλια:

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

δεν έρχομαι δεν έρχομαι, έχετε και κρύο εκεί.
η αδελφή μου είναι 17 χρόνια στο Αννόβερο και δεν έχω πάει, δεν μπορώ το μουντό καιρό καθόλου, είμαι καταθλιπτική θα σαλτάρω έτσι και πέσω σε συννεφιά....για Σάμο ξαναπάω αν και μου την έσπασε η ανοργανωσιά διότι ο τόπος είναι πανέμορφος, αν πρόκειται δε και για άγριες ορχιδέες ουάου..... θα ταξιδεύω και στον ύπνο μου καθημερινά...

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

πάντως η τάξη των Γερμανών είναι φανερή, τιμούν την πατρίδα τους και μου αρέσει που οι πόλεις τους έχουν κτίρια με κεραμίδια, χωρίς το χάος των ταρατσοκεραιοσαβούρων της Ελλαδίτσας μας που την σκοτώνουμε καθημερινά, ο γαμπρός μου το καλοκαίρι δεν μπορεί να χωνέψει την άναρχη δόμηση μας, από μικρό παιδί ζει στην Γερμανία και είναι μαθημένος στην τάξη των Γερμανών, που να αντέξει εδώ!!!!!

gogouci είπε...

Beautiful series

Alexandros είπε...

Έχω ακούσει τα καλύτερα για το Βερολίνο. Θέλω να το επισκεπτώ οποσδήποτε. Ωραίες φωτογραφίες. Καλημέρα!

Giorgos Varvakis είπε...

Πανέμορφες card postal!!!
Καλημέρα Νικόλα

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Έχω ακούσει ότι είναι ωραία πόλη το Βερολίνο, τώρα το βλέπω κιόλας !! Τουλάχιστον από τις φωτογραφίες, μου φαίνεται, καθαρή και οργανωμένη πόλη ,
χαιρετισμούς από τους ηλιόλουστους Μυτιληνιούς!!

Benikos place είπε...

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ εχεις δικιο σε ολα,ετσι ειναι.Συνεφια?? εχουμε διαστηματα εδω που ξεχναμε τι ειναι ΗΛΙΟΣ, μηνες χωρις ηλιο...ασε που αυτο μπορει να συμβει κατακαλοκαιρο και να τα παιζεις ξεροντας πως στην Ελλαδα εχει 40C και νταλα ηλιο.
Οσο για τους Γερμανους, ξερω οτι στην Ελλαδα πολλοι τους θαυμαζουν,,,δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο θαλεγα,Μονο ενα πραγμα κανουν, υπακουν τους νομους του κρατους τους χωρις τζιριτζαντζουλες.....αυτα.

Benikos place είπε...

gogouci, thank you very much, its very kind of you.

Benikos place είπε...

Alexandros
Ειναι πραγματι πολυ ομορφη πολη ,ειδικα...οταν εχει ηλιο...Οι φωτος που βαλαμε ειναι πολυ λιγες,θα ακολουθησουν και αλλες.Απο οτι βλεπω Αλεξανδρε ταξιδια κανεις, γιατι οχι Βερολινο?
Και αν χρειαστεις καποια πληροφορια...εδω ειμαστε.
Να περνας καλα.

Benikos place είπε...

gvarvakis

Γιωργο, σευχαριστουμε (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου....)Την καλησπερα μας.

Benikos place είπε...

αθηνα
Γεια σου Αθηνα, ειναι πολυ ομορφα εδω, αλλα σαν την Σαμο..πουθενα!!!
Και δω λιακαδα σημερα αλλα κρυοοοοο 7C
Πολλα φιλια στη Σαμο!!

Dinos-Art είπε...

Δύο χρόνια πριν για τρεις μέρες στο Βερολίνο, για πρώτη φορά, έφυγα μαγεμένος, με υπόσχεση να το επισκευθώ πάλι για περισσότερες μέρες. Δυστυχώς δεν το κατόρθωσα λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων.
Το Παρίσι είναι η λατρεία μου, το έχω επισκευθεί πάνω από δέκα φορές. Πιστεύω όμως ότι σύντομα το Βερολίνο θα το ξεπεράσει και θα γίνει η ευρωπαϊκή μητρόπολη της τέχνης και του πολιτισμού.
Καλό βράδυ.