Παίρνουμε φιλετάκια τόνου περίπου 200 γραμμάρια ανά μερίδα, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.
Για να δώσουμε χρώμα και γεύση στο ψαράκι μας, προσθέτουμε ψιλοκομμένες χρωματιστές πιπεριές, που έχουμε σωτάρει ελαφρά σε ένα κατσαρολάκι με κρεμμύδι, λίγο σκόρδο, ντοματούλα , κουκουνάρι, αλατοπίπερο, ρίγανη και θυμάρι.
Για συνοδευτικό βάζουμε σ΄ένα ταψάκι στο φούρνο μπρόκολο και κουνουπίδι. Προσθέτουμε κουκουνάρι, κρέμα γάλακτος αραιωμένη με γάλα και λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
MAXIMUS Καλησπερα Μαξιμε,Μπορεις το ψαρακι να το ψησεις με τις πιπεριες στο φουρνο με λιγο νερακι και λαδακι.Στα δε λαχανικα αντι για κρεμα βαλε απλα γαλα.Θα ειναι λιγοτερο πικαντικα αλλα σιγουρα νοστιμα.Περιμενουμε νεα σου. καλη επιτυχια.
Καλησπερούδια!! Καλός φαίνεται ο τόνος , μμμμ !!!!
Δεν σας προλαβαίνω , ήρθα χθες βόλτα αλλά δεν είχα χρόνο για σχόλιο, θαύμαζα το σαμιώτικο ηλιοβασίλεμα, όλα τα λεφτά, σκέτη διαφήμιση και σε large μέγεθος , για να το ευχαριστηθούμε !! Σήμερα το ξανααπόλαυσα και πραγματικό και στην σελίδα σου, καθώς και τις άλλες πανέμορφες φωτο σου!! Σας ευχαριστώ για το βραβείο , η αξία του είναι ότι μου το δίνουν τα φιλικά σαμιώτικα χεράκια σας!! Να σαστε καλά, άντε να τα πούμε από κοντά !!
Θαύμα φαίνεται!Μου ανοίξατε την όρεξη παιδιά.Μου αρέσει στη μαγειρική να χρησιμοποιώ υλικά δικά μας.Κι όχι μαγιονέζες και κρέμες γάλακτος... συνταγές με ελληνικό άρωμα,χρώμα και γεύση.Οικαλύτερες!Την καλημέρα μου!Φιλιά πολλά!
αθηνα Καλησπερα και απο μας Αθηνα! Τι λεει ο καιρος? δροσουλα? εμαθα ειχαμε και ενα μικρο σεισμο με επικεντρο το σπιτι μου??/χαχαχαχα δεν φοβομαστε εμεις τιποτα.Πολλα φιλια στα πατρια εδαφη!!
Αza Ολα τα υλικα εδω εχουν αλλη γευση και αρωμα απο τα δικα μας Αζα αλλα κανουμε και μεις οτι μπορουμε για ναχουμε την μνημη της γευσης...η την γευση της μνημης αν θες..Πολλα φιλια και καλο βραδυ.
Γυρνώντας την Ελβετία με τρένο
-
Πραγματοποιήσαμε φέτος την άνοιξη ένα σύντομο 7μερο ταξίδι στην
Ελβετία, όνειρο του άντρα μου που είναι "φίλος του σιδηροδρόμου" και γενικά
των ήπιω...
-
*Η ΛΑΚΚΑ ΜΑΣ ... ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕ*
*Ξύπνησε – άκουσε – μίλησε !!!*
*Αγκάλιασε και πάλι τα παιδιά της ...*
*Ορθάνοιξαν τα κλειστά παραθυρόφυλλα*
*βουί...
Επιστροφή?
-
Δέκα χρόνια πέρασαν από την τελευταία ανάρτηση...
Έχασα τους κωδικούς εισόδου στο μπλογκάκι, δεν είχα πια και διάθεση...
Η γκρίνια ανώφελη και οι προτάσ...
Ikaria - Exploring the Magic (2016)
-
Together with one of my brothers I came to Ikaria in 2016 again and we went
to many places on this beautiful and adventurous island.
Here is a short compila...
Η εκπαίδευση Emergency First Response
-
* Η εκπαίδευση Emergency First Response* επικεντρώνεται στην
οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε διασώστες μέσω της αύξησης της προθυμίας τους
να ανταπο...
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ [μέχρι εδώ ήταν;.....]
-
Με έγγραφο που έστειλε ο προϊστάμενος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου
ανακοινώνει ουσιαστικά και το τέλος της συνεργασίας που υπήρχε στην ίδρυση
και στην ο...
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ Νο 12
-
ακρυλικά 30Χ40
Συνεχίζω τη σειρά με τους καμβάδες με τα παραθυράκια , βάζοντας περισσότερο
χρώμα και πιο παχιά υφή στον τοίχο. Φαντασία και μνήμη παίζουν ...
-
*17 μαρτιου 2014 αναδρομικη αναρτηση*
*Άγαλμα *
Επί τέλους ένα μεγάλο πρόβλημα βρήκε την λύση του κιάυτη την φορά όπως
φαίνεται είναι οριστική. Το άγαλμ...
Τριανταφυλλένια χαιρετίσματα !!
-
*Σήμερα θα σας χαρίσω τριαντάφυλλα από τον κήπο μας !!*
* Πέρασαν οι γιορτινές ημέρες με όμορφες οικογενειακές στιγμές *
*πολλές δουλειές, λίγη κού...
...ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ-ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ
-
* Εγώ ακολούθησα την πρόταση του συντάκτη του άρθρου τούτου και το κράτησα
στο αρχείο του υπολογιστή για μελλοντική χρήση. Αν τα καμπανάκια που
άρχισαν να...
Beer architecture
-
Για όσους νομίζουν ότι η παρασκευή μπύρας είναι μια απλή υπόθεση, θα
αλλάξουν γνώμη γνωρίζοντας την ζυθοποιεία De Proefbrouwerij που εδρεύει
στην περιοχή L...
….. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010….
-
Οι κυρίες της αφίσας καλώς ήλθαν στο νησί. Οι χορηγοί πολλοί και οικονομικά
ισχυροί.Οι διοργανωτές πότε θα καθαρίσουν το οπτικό μας τοπίο από την
πλούσια ...
63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
-
Οπως καθε χρονο ετσι και φετος θα κατσω να γραψω ενα κειμενο για τις καλες
ταινιες που ειδα φετος στο φεστιβαλ, μιας και πολλοι φιλοι με ρωτατε αν
ειδα ...
Monday 10 MAY.Photowalk.
-
*Κατα τον περιπατο μου στην περιοχη του Μεγαλου Αλεξανδρου στην
παραλιακη,συναντησα μια ομαδα που εκανε την καθημερινη γυμναστικη της.*
*Υγεια και γυμνα...
Butterflies - Cretan Festoon
-
[image: Zerynthia cretica]
Cretan Festoon (*Zerynthia cretica*). This species is endemic in the island
of Crete, Greece.
thess … λιγο ακομα γαλα για πολλα παιδια;
-
. .. σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης προσπάθειας οι
thessAlonistas για ακόμα μια χρονιά σας προσκαλούν όλους να βοηθήσουμε τους
«Γιατρούς του Κόσμου»...
H ξυλόσομπα να είναι καλά...
-
Η κεντρική θέρμανση πετρελαίου μας άφησε χρόνους .. Οι καυστήρες στέκονται
μόνοι και ερημωμένοι στα υπόγεια των πολυκατοικιών θυμίζοντας απλά το
ένδοξο παρ...
Μανόλης Αναγνωστάκης, Αφιέρωση
-
Διαβάζει ο *Μανόλης Αναγνωστάκης*.
Αφιέρωση
Για τους ερωτευμένους που παντρεύτηκαν
Για το σπίτι που χτίστηκε
Για τα παιδάκια που μεγάλωσαν
Για τα πλοία π...
16 σχόλια:
Πολύ καλό φαίνεται! Αν δεν τα τηγανίσω και αν δεν βάλω κρέμα γάλακτος θα είναι νόστιμο, τι λέτε να το προσπαθήσω?
Καλό βράδυ
MAXIMUS
Καλησπερα Μαξιμε,Μπορεις το ψαρακι να το ψησεις με τις πιπεριες στο φουρνο με λιγο νερακι και λαδακι.Στα δε λαχανικα αντι για κρεμα βαλε απλα γαλα.Θα ειναι λιγοτερο πικαντικα αλλα σιγουρα νοστιμα.Περιμενουμε νεα σου. καλη επιτυχια.
Ωραία φαγάκια!!!
Συνηθισμένα κι αγαπημένα των παιδιών μου!!
Καλό βράδυ.
Καλησπερούδια!!
Καλός φαίνεται ο τόνος , μμμμ !!!!
Δεν σας προλαβαίνω , ήρθα χθες βόλτα αλλά δεν είχα χρόνο για σχόλιο, θαύμαζα το σαμιώτικο ηλιοβασίλεμα, όλα τα λεφτά, σκέτη διαφήμιση και σε large μέγεθος , για να το ευχαριστηθούμε !!
Σήμερα το ξανααπόλαυσα και πραγματικό και στην σελίδα σου, καθώς και τις άλλες πανέμορφες φωτο σου!!
Σας ευχαριστώ για το βραβείο , η αξία του είναι ότι μου το δίνουν τα φιλικά σαμιώτικα χεράκια σας!!
Να σαστε καλά, άντε να τα πούμε από κοντά !!
I don't know what these dishes are but they sure do look delicious.
gogouci
Dear friend, please use the google translator on the upper right side to translate my blog in english.
regards
Πολύ νόστιμο και εύκολο το φαγάκι σας! Και όλα τα υλικά που βάλατε είναι τα αγαπημένα μας. Μπράβο!
Θαύμα φαίνεται!Μου ανοίξατε την όρεξη παιδιά.Μου αρέσει στη μαγειρική να χρησιμοποιώ υλικά δικά μας.Κι όχι μαγιονέζες και κρέμες γάλακτος... συνταγές με ελληνικό άρωμα,χρώμα και γεύση.Οικαλύτερες!Την καλημέρα μου!Φιλιά πολλά!
Τ'αλλάζουμε με γύρο σουδανέζικο;:))
Καλησπέρααααα....
Ξανθή
Νασαι καλα , καλο βραδυ.
αθηνα
Καλησπερα και απο μας Αθηνα!
Τι λεει ο καιρος? δροσουλα? εμαθα ειχαμε και ενα μικρο σεισμο με επικεντρο το σπιτι μου??/χαχαχαχα
δεν φοβομαστε εμεις τιποτα.Πολλα φιλια στα πατρια εδαφη!!
big mama
Σευχαριστουμε πολυ, ειναι κατι που βρισκουμε ευκολα εδω και αρκετα υγιεινο. Πολλα φιλια απο βερολινο.
Αza
Ολα τα υλικα εδω εχουν αλλη γευση και αρωμα απο τα δικα μας Αζα αλλα κανουμε και μεις οτι μπορουμε για ναχουμε την μνημη της γευσης...η την γευση της μνημης αν θες..Πολλα φιλια και καλο βραδυ.
VaD
Τυχερε Βασιλη....εσυ τωρα κααααθθθθεεεσσεεεε κατω απο ενα πλατανο στη δροσια και ονειρευεσαι
γυρους σουδανέζικους!! Καλο βραδυ και απο μας.
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. Η Αιγαιοπελαγίτικη ψαρόπιττα....
Είναι υπέροχη..
fractal
καλησπερα, σευχαριστουμε.νασαι καλα.
Δημοσίευση σχολίου